Minitorta - utolsó hely a cicás tortámmal :-) - kicsit kellemetlen, de azért közzéteszem


Kicsit ciki a bejegyzés, de nem titkolok semmit, ezt is meg kell osztani. Indultam a Webcukrász online minitorta versenyén, gondoltam, megmérettetek olyan helyen is, ahol szakmai zsűri van. Vegyesek az érzelmeim, talán kár volt, de sebaj. Két tortával lehetett indulni, az egyik nevezett tortám ez volt.


Nekem tetszett az elképzelés, miszerint adott néhány gyűrött, össze-vissza álló párna, amin egy fekete cica heverészik. Meg is csináltam, de vagy összecsaptam, vagy a burkolás nem tetszett, vagy a figura, vagy még az ötlet sem, de eléggé felsültem vele. Kicsit nagy pofon volt, de megpróbálom összeszedni magam. Szakmai volt a zsűri, tehát azzal nem volt gond, csak a tortámmal. Megpróbálom összeszedni magam, remélem, megéri, nem szeretném feladni ezért ezt a hobbit. Azért lesz jó hír is, a másik nevezettem már jobb helyezést ért el. Nézzétek meg a tortákat, nagyon szép torták születtek!

Nemsoká hozom a másik tortát is.

Megjegyzések

  1. A torta szerintem remek és ötletes,a versenyről csak annyit,hogy az nyer akire többen szavaznak,tehát nem a tortával van a baj!!

    VálaszTörlés
  2. Köszönöm, azért a kivitelezéssel tényleg voltak gondok, látom én mindig a hibákat. A versennyel szerintem nincs semmi gond, remélem, nem céloztam véletlen sem erre. Ez nem szavazatgyűjtős, hanem szakmai zsűri van, akik tényleg értik a dolgukat (szerintem), ezért is fontos ilyeneken indulni, hogy lássam, hol tartok.

    VálaszTörlés
  3. Katuci, ne keseredj el! Én is az utolsók között végeztem tavasszal a babavárós tortámmal, amit viszont a blogon egy csomóan ötletesnek találtatok! Különbözőek vagyunk, különböző ízléssel! Nekem most csak a kommentek csökkenése a szívfájdalmam, de talán csak mindenki nyaral, örülnék, ha több visszajelzést kapnék :)

    VálaszTörlés
  4. Tejszínhab, köszönöm! :-) Nem kesergek, tényleg! :-) Majd legközelebb.
    A komment nálam is változó, de sokszor én is csak benézek egy csomó helyre, megcsodálom a dolgokat, de már nem mindig írok. Azért igyekszem.

    VálaszTörlés
  5. Szerintem nincs semmi gond a tortáddal.. Én pl. örülnék, ha ilyet is tudnék csinálni! Ötletes és ügyes kivitelezés! Megyek is és megnézem a többit is, hogy megértsem miért lett utolsó :((

    VálaszTörlés
  6. Katuci, hű, nem szabad elkenődni ezen az eredményen! Alapvetően már az is egy nagyszerű dolog, hogy vetted a fáradtságot és két tortácskát kitaláltál, megvalósítottál és neveztél velük a versenyre!
    ...én például sokat töprengtem, aztán végül semmit sem készítettem. Kicsit szégyellem is a dolgot, de tartottam a megmérettetéstől.
    Hatalmas buktató a minitortáknál a méret. Mert ilyen piciben teljesen más tortát bevonni, meg figurát díszíteni! Szerintem az ötleted fergeteges! Nagy állatbarát vagyok, a macskákat is szeretem - ez a kényelemimádat nagyon jellemző rájuk.
    Sok-sok torta közül nehéz választani. Szerintem az első helyezést is jóval többen megérdemelték volna, de gondolom nem volt korlátlan a keret...
    Remélem, te is szívesen veszed az építő jellegű hozzászólásokat. Szerintem a párnák csücskeinél a bevonó eldolgozása az, amin lehetne változtatni. De tudom jól, hogy ekkora méretben ez nagyon nehéz feladat.
    Remélem, hogy ez csak pillanatnyi megingás volt a lelkesedésedben! Mert nagyon ügyes vagy, nagyon jók az ötleteid is! Szívből kívánom, hogy indulj a következő versenyen is és legalább két aranyérmet szerezzél! :)

    VálaszTörlés
  7. Panna, köszönöm. :-)

    Gabi, nagyon-nagyon jól esik, ami írtál! Igen, én is ezt látom, a párnákat nem csináltam meg igényesen, attól, hogy valami gyűrött vagy ráncos még legen szépen az. Szerintem az aranyérmesek messze kiemelkednek, de olyanok vannak köztük, mint Pixie, így messze nem sorolnám magam oda. Ennek tényleg rengeteg gyakorlás és türelem a titka. Akármelyikünk blogján ez látszik. Sajnálom, hogy nem indultál, bár sejtettem, mert egyik torta sem volt "Gabis". A jókívánságokat köszönöm, igyekszem majd gyakorolni. :-)

    VálaszTörlés
  8. Szerintem igenis nagy dolog,hogy beneveztél,én nem mertem,pedig körmösként kicsi felületen dolgozom,de a torta más!Tudod utolsókból lesznek az elsök:))))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések