Macaron-szüzességem elvesztése


Nagyon régen nézegettem, nagyon macerásnak találtam és nagyon rettegtem tőle, de megsütöttem. Életem első kis macaronjait láthatjátok. Nem a legszebbek, de én csináltam.



A receptet nem írom le, mert Chriesi receptjét használtam, és aki ki akarja próbálni, jobb, ha nála olvassa, mert nagyon jók az instrukciók.

Én málnalekváros-mascarponés krémmel töltöttem meg. Konklúzió: szánjunk időt egy tisztességes töltelékre, ez kicsit folyt, aztán megdermedt a hűtőben, az íze nem volt rossz.

Szegény kis macaronokat betettem éjszakára a hűtőbe, de nem dobozban, így gondolom, a pára hatására a tányérra ragadtak. Mindegy, lekanalaztuk, nem ment kárba. :-)

Megjegyzések

  1. Nagyon profi lett szerintem:)A krém isteni lehet, nagyon szeretem a mascarponés krémeket:)

    VálaszTörlés
  2. Azért inkább próbálkozom még. :-)

    VálaszTörlés
  3. Szerintem is szépek lettek!! Én még most sem merem kipróbálni, nekem még mindig macerás :))

    VálaszTörlés
  4. Nem is annyira, tényleg érdemes megpróbálni, de gyorsan be is kell falni vagy valakivel megetetni. :-)

    VálaszTörlés
  5. Elsőre nagyon is szépek. Másnál is olvastam, hogy talpa csak a sokadik próbálkozásra lett. Én nem mertem még megpróbálni.

    VálaszTörlés
  6. Szerintem szépek lettek! Én is félek tőle, de valamikor csak ki kéne próbálni. :)

    VálaszTörlés
  7. Azt hiszem, hogy nem is csak azon múlik, hogy milyen a recept, mert szerintem ez nagyon jó, hanem a gyakorlaton is. Én pl. tök bénán bánok a habzsákkal, valószínűleg ezért is nem sikerültek a talpacskák elég magasra. De ki kell próbálni újra és újra.

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések