Snidlinges kecskesajtkrém
Nagyon szeretem a kecskesajtot, egészen kicsi mennyiség is csodákat tesz egy salátával, de húsba, zöldségbe töltve is megváltoztatja az étel jellegét. ez meg csak egy egyszerű sajtkrém, ami tökéletes piknikre, otthon vacsorára vagy akár vendégváró falatkának is.
A recept megjelent a Kifőztük magazinban is.
A recept megjelent a Kifőztük magazinban is.
Hozzávalók:
200 g friss kecskesajt (nem a penészes, hanem amit kis rudakban lehet kapni)
100 g mascarpone
1 kis csokor snidling
A kecskesajtot nagyobb darabokra törjük, és késes aprítóba
tesszük. Hozzáadjuk a mascarponét, és addig kevertetjük a géppel, amíg homogén
krémet nem kapunk. Ízlés szerinti mennyiségű, felaprított metélőhagymát
forgatunk bele, majd tálalásig hűtőbe tesszük.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése