Mentás ananászkoktél
Friss, nyári, üdítő gyümölcskoktél. A menta-ananász mindig nyerő páros, a szuper cukorpálcák pedig menőn megfestették. Szóval hajrá, a nyári kertipartik menő itala lehet.
A Candyfour színes kandispálcái édesítették a frissítőt.
A recept megjelent a júniusi Kifőztük magazinban is.
Tálca: Lantos Judit Kerámia
A Candyfour színes kandispálcái édesítették a frissítőt.
A recept megjelent a júniusi Kifőztük magazinban is.
Tálca: Lantos Judit Kerámia
Hozzávalók 4 személyre
1 ananászkonzerv
4 mentaág
szódavíz vagy szénsavas ásványvíz
8 cl fehér rum (elhagyható)
Az ananászkonzervet néhány órára fagyasztóba tesszük, majd
felbontjuk, és simára turmixoljuk. A gyümölcspépet elosztjuk a poharakban, és
hozzáöntünk 2-2 cl rumot.
Tálalás előtt mindegyiket feltöltjük szódavízzel, beleteszünk 1-1 mentaágat és kandiscukorpálcát.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése