Mentás ananászkoktél

Friss, nyári, üdítő gyümölcskoktél. A menta-ananász mindig nyerő páros, a szuper cukorpálcák pedig menőn megfestették. Szóval hajrá, a nyári kertipartik menő itala lehet.


A Candyfour színes kandispálcái édesítették a frissítőt. 

A recept megjelent a júniusi Kifőztük magazinban is.

Tálca: Lantos Judit Kerámia 



Hozzávalók 4 személyre

1 ananászkonzerv
4 mentaág
szódavíz vagy szénsavas ásványvíz
8 cl fehér rum (elhagyható)

Az ananászkonzervet néhány órára fagyasztóba tesszük, majd felbontjuk, és simára turmixoljuk. A gyümölcspépet elosztjuk a poharakban, és hozzáöntünk 2-2 cl rumot.
​​
Tálalás előtt mindegyiket feltöltjük szódavízzel​, ​beleteszünk 1-1 mentaágat és kandiscukorpálcát.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések