Gyömbéres eperfröccs
Váháááá, lassan vége az epernek, szóval le ne maradjatok erről a jó kis eperfröccsről! A hétvégén akár el is készíthető egy jó kis grillkaja mellé, vagy csak úgy simán kint ücsörgéshez.
A Candyfour színes kandispálcái édesítették a frissítőt.
A recept megjelent a júniusi Kifőztük magazinban is.
A Candyfour színes kandispálcái édesítették a frissítőt.
A recept megjelent a júniusi Kifőztük magazinban is.
Hozzávalók 4 személyre
500 g eper
3 cm friss gyömbér
2 zöldcitrom
jégkocka
szódavíz vagy szénsavas ásványvíz
Az eper 2/3 részét turmixoljuk a megtisztított és lereszelt
gyömbérrel. A maradék epret és a zöldcitromot nagyobb darabokra vágjuk. Minden
pohárba teszünk néhány jégkockát és gyümölcsdarabot, ráöntjük az ízesített
gyümölcspürét, végül felöntjük a szódavízzel.
Kandiscukorpálcával édesítve
tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése