Zöldséges csirkenyárs Florida-salátával

Továbbra is szállítom a jó kis nyári recepteket. Gyorsan elkészül, a hozzávalókat csak nyársra kell húzni.


A recept megjelent a júliusi Kifőztük magazinban is.

konzervet a salátához a Bonduelle biztosította. 


Hozzávalók

500 g csirkemellfilé
1 közepes cukkini
2 piros kaliforniai paprika
3 vöröshagyma
1 evőkanál (marokkói) csirke fűszerkeverék
olívaolaj
továbbá:
bambusznyársak


A megmosott húst, az egyik paprikát, a cukkinit és 2 hagymát egyforma, falatnyi darabokra vágjuk, és tetszőleges sorrendben a bambusznyársakra húzzuk. Megspricceljük olívaolajjal, megszórjuk a csirkéhez való fűszerkeverékkel. A nyársakat tepsire rendezzük, és 220 fokos sütőben 3 perc alatt készre sütjük.
A Créatif Florida mixet összekeverjük a maradék, felaprított paprikával és hagymával, sózzuk, és a zöldséges csirkenyársakkal tálaljuk.


Tipp: alumíniumtálcára téve grillen is elkészíthetjük a nyársakat.


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések