Zöldséges csirkenyárs Florida-salátával
Továbbra is szállítom a jó kis nyári recepteket. Gyorsan elkészül, a hozzávalókat csak nyársra kell húzni.
A recept megjelent a júliusi Kifőztük magazinban is.
A konzervet a salátához a Bonduelle biztosította.
A recept megjelent a júliusi Kifőztük magazinban is.
A konzervet a salátához a Bonduelle biztosította.
Hozzávalók
500 g csirkemellfilé
1 közepes cukkini
2 piros kaliforniai paprika
3 vöröshagyma
1 evőkanál (marokkói) csirke fűszerkeverék
olívaolaj
só
továbbá:
bambusznyársak
A megmosott húst, az egyik paprikát, a cukkinit és 2 hagymát
egyforma, falatnyi darabokra vágjuk, és tetszőleges sorrendben a
bambusznyársakra húzzuk. Megspricceljük olívaolajjal, megszórjuk a csirkéhez
való fűszerkeverékkel. A nyársakat tepsire rendezzük, és 220 fokos sütőben 3
perc alatt készre sütjük.
A Créatif Florida mixet összekeverjük a maradék, felaprított
paprikával és hagymával, sózzuk, és a zöldséges csirkenyársakkal tálaljuk.
Tipp: alumíniumtálcára téve grillen is elkészíthetjük a
nyársakat.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése