Rozmaringos bellini, a nyár legjobb itala
Idén én őt kiáltom ki a legjobb nyári frissítőnek. A rozmaring és a barack nagyon jó kis párost alkotnak, a habzóbor meg ugye nem ront el semmit...
A Candyfour színes kandispálcái édesítették a frissítőt.
A recept megjelent a júliusi Kifőztük magazinban is.
Hozzávalók 6 pohárhoz
A Candyfour színes kandispálcái édesítették a frissítőt.
A recept megjelent a júliusi Kifőztük magazinban is.
Hozzávalók 6 pohárhoz
1 üveg prosecco (habzóbor)
4 őszibarack
6 rozmaringág
Az őszibarackot kimagozzuk, simára turmixoljuk. A poharakba
adagoljuk a gyümölcspürét, mindegyikbe állítunk 1 szál rozmaringot és 1 kandiscukorpálcát.
Végül felöntjük a behűtött habzóborral.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése