Saláta tortillán, lucernacsírával
Gyors nyári ebéd, illetve vacsoraötlet sok-sok zöldséggel és jótékony csírával.
A recept megjelent a júliusi Kifőztük magazinban is.
A csírákért köszönet a Biohálónak!
A recept megjelent a júliusi Kifőztük magazinban is.
A csírákért köszönet a Biohálónak!
Hozzávalók személyenként
1 tortillalap
20 g reszelt sajt
1 avokádó
3 evőkanál főtt csicseriborsó
5-6 koktélparadicsom
1/2 kaliforniai paprika
1 szál újhagyma
saláta
20 g lucernacsíra
A tortillát megszórjuk a reszelt sajttal, és grill alatt
megpirítjuk. Közben felszeleteljük a hagymát, a paprikát és a paradicsomot. Az
avokádó húsát feldaraboljuk. A pirult alapot megszórjuk a zöldségekkel, az
avokádóval, a csicseriborsóval, a csírával, és azonnal tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése