Bazsalikomos avokádókrém
Az avokádó amellett, hogy rendkívül jó fehérjeforrás, kitűnően ízesíthető és finom is! Mivel kevés húst eszem, elég gyakran fogyasztom. Ez az egyik kedvenc változatom rá, a másik meg ITT van.
A recept megjelent az áprilisi Kifőztük magazinban is.
Hozzávalók:
A recept megjelent az áprilisi Kifőztük magazinban is.
Hozzávalók:
2 avokádó
2 evőkanál majonéz
1 csilipaprika
6-8 bazsalikomlevél
só
őrölt bors a tálaláshoz: pirítós
Az avokádót félbevágjuk, kimagozzuk, és kanállal kivájjuk a
húsát. Villával összetörjük, megszórjuk sóval és frissen őrölt borssal.
Hozzákeverjük a majonézt, a felaprított bazsalikomot és csilit. Pirítóssal
tálaljuk.
Tipp: ha éretlen az avokádó, 1 banánnal együtt tegyük 1
éjszakára papírzacskóba.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése