2015. március 23., hétfő

Gyors avokádós szendvicsek

Jól van na, ez most nem is annyira recept, inkább csak hirtelen felindulásból elkövetett kenyérre való. Ha van itthon avokádó, és nincs kedvem sokat vacakolni, hogy mit tegyek a kenyérre, akkor szívesen készítek ilyen kis falatkákat, amik amúgy gyors vendégvárónak is megteszik egy ilyen szép tálcán.

A recept megjelent a márciusi Kifőztükben is.


A kiegészítőkért köszönet Lantos Judit keramikusnak, a termékei megrendelhetők ITT, és megvásárolhatók a WAMPon! Továbbá a papír kiegészítőkért az Eztettem boltnak!
 
Hozzávalók:

1 érett avokádó
1 evőkanál majonéz
néhány csepp citromlé
só, bors

Az avokádót félbevágjuk, a magját eltávolítjuk, és egy kanállal kiszedjük a húsát. Villával alaposan összetörjük, meglocsoljuk néhány csepp citromlével, sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a majonézt is. Friss zöldségekkel és kenyérrel tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése