Sajtos-sonkás makaróni
Ez az étel maga a megtestesült lelkiismeret-furdalás. Néha mégsem tudok neki ellenállni, és elkészítem, ráadásul vacsorára! :) Készíthetitek magában, sonkával, vagy akár zöldségekkel, édes mindegy, mert ennyi zsírtól csak jó lehet a végeredmény.
A recept megjelent a márciusi Kifőztük magazinban is.
Kiegészítőket a BUTLERS biztosította, köszönet érte!
A recept megjelent a márciusi Kifőztük magazinban is.
Kiegészítőket a BUTLERS biztosította, köszönet érte!
Hozzávalók:
200 g makaróni
200 g cheddar sajt
250 g mascarpone
2 tojássárgája
100 ml tejszín
50 g sonka (simán el is hagyható)
só
őrölt bors
1 evőkanál vaj
A tésztát lobogó, sós vízben kifőzzük. A krémsajtot
kikeverjük a tejszínnel, a tojássárgájával, majd sóval és borssal ízesítjük. Beleforgatjuk
a reszelt cheddar sajtot, a felcsíkozott sonkát és a leszűrt tésztát.
Vékonyan
kivajazott tűzálló formá(k)ba adagoljuk, és 200 fokra előmelegített sütőben 20
perc alatt készre sütjük.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése