Gyors kedvenc: zelleres kecskesajtkrém zsázsával
Abszolút rákaptam az ilyen 2 perces kenyérre valókra az utóbbi időben, főleg nyáron. Mellé egy kis ropogós zöldség és csíra, esetleg egy alma / körte, nem is kell ennél több.
A recept megjelent a szeptemberi Kifőztük magazinban is.
A csírákért köszönet a Biohálónak! A hátterek kaphatók a Fotókelléknél.
A recept megjelent a szeptemberi Kifőztük magazinban is.
A csírákért köszönet a Biohálónak! A hátterek kaphatók a Fotókelléknél.
Hozzávalók
150 g friss krémsajt
50 g friss kecskesajt (a Lidlben már állandó termék!)
2 szál szárzeller
6-8 friss bazsalikomlevél
A szárzeller két végét levágjuk, a külső, szálas részt
lehúzzuk, majd finomra aprítjuk. A friss sajtot simára keverjük a friss
sajttal, hozzáadjuk a zellert és beletépkedjük a bazsalikomot. Zsázsával és más
csírákkal tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése