Eper-kivi jégkrém
Jégkrém két összetevőből. Azért érzitek, hogy ma is keményen kiteszek magamért. :-) Tehát ez inkább fagyasztott gyümölcs, ami garantáltan nagyon jól tud esni egy tikkasztó nyári nap derekán. A képen látható példányok nem épp a legfinomabb kiviből és eperből készültek, de a jégkrémben már nyoma sem volt a jellegtelenségüknek.
Hozzávalók (6 db-hoz):
3-4 kivi
2 maréknyi eper
+ ha nem lennének elég édesek, némi méz
A két gyümölcsöt külön-külön pépesítem botmixerrel. A formák aljába kerül a kivi, mivel sokkal sűrűbb, majd egyből rá az epervelő. Mehetnek is bele a pálcák és irány a fagyasztó néhány órára.
PindÚr keze is benne volt a dologban...
Hozzávalók (6 db-hoz):
3-4 kivi
2 maréknyi eper
+ ha nem lennének elég édesek, némi méz
A két gyümölcsöt külön-külön pépesítem botmixerrel. A formák aljába kerül a kivi, mivel sokkal sűrűbb, majd egyből rá az epervelő. Mehetnek is bele a pálcák és irány a fagyasztó néhány órára.
PindÚr keze is benne volt a dologban...
Semmi mű összetevő, csak a gyümölcs! Jók lettek :)
VálaszTörlésBizony semmi. :-) És nem volt igazán ízes a gyümölcs, de így legalább jó dolog lett belőle.
TörlésGyönyörű és még kivis sorbetet sem ettem!:))
VálaszTörlésKöszi! :-)) Jajj, én azt nagyon szeretem. :-))
Törlésú, de jól néz ki! :)
VálaszTörlésKöszi! Biztos a kis kéztől. :-)))
TörlésAz a kis mancsocska....izé...kezecske :)
VálaszTörlésAz a mindenbe belenyúló. :-))))
Törlés