Egy doboz élete összefoglaló

Először is sajnálom, hogy csúsztam az összefoglalóval, de annyi minden történt az elmúlt másfél hónapban, hogy csak az előre elkészített dolgokat tudtam közzétenni. Ez volt az egyik ok. A másik sajnos az, hogy mindössze 4 ötlet érkezett a játékra. Sajnálom, hogy így alakult, de tény, hogy két hasonló játék mellett nehézkes egy harmadikat is fenntartani. Livinek is nehezen ment, én meg egyenesen feladom. Azaz visszaadom Dizájnmenzának a lehetőséget, hogy életben tartsa a játékot.

A kiírást ITT olvashatjátok.

Íme az összefoglaló:

PiciJuci az egyik kedvenc édességemmel készült, csodálatos kínai mézes dióval, melyet ti is elkészíthettek gyerekekkel akár egy hideg-fázós téli délutánon. A receptet ITT olvashatjátok.



Éci bevállalta a macaron sütést! Hirtelen jött nála a régóta érlelődő ötlet. Szerintem megérte, hiába ment el egy időre a kedve tőle, akkor is gyönyörű makikat sütött. Tessék büszkének lenni! :-) A recept és a tortúra :) leírását ITT olvashatjátok.



A gyömbér.hu-tól menő sütikeverék ötlet érkezett, pontosabban csokis-áfonyás süteménykeverék, azaz cookie in a jar. Tényleg nagyon jó ötlet, én egyszer adtam hasonlót ajándékba, a siker garantált! A receptet és a leírást ITT olvashatjátok.


Végül pedig drága blogbarátném, Petra reformkori itókáját mutatnám be, a vanílialikőrt. Hmmmm. Próbáljátok ki! Az elkészítésről ITT olvashattok.


Köszönöm minden résztvevőnek az ötleteket!

Megjegyzések

  1. Katuci!
    Na erről is jól lemaradtam, de igazoltan hiányoztam orvosilag:-))

    VálaszTörlés
  2. Katuci!Békés, sikeres 2012-es évet kívánok!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy! Nagyon szépen köszönöm! Neked is nagyon boldog új évet kívánok!

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések