2011. október 3., hétfő

Fügés frangipane tart, megint...


Már egyszer készült, de én ezzel nem tudok betelni.

A receptet ITT megtaláljátok.


Az egyszerűség kedvéért most szögletesre szabtam. Ha valaki fügéhez jut, mindenképp próbálja ki!

6 megjegyzés:

  1. Isteni finom lehet:) Ha én fügéhez jutok, akkor azt fel is falom, mert a család nem szereti. Nagyon szép ez a füge virág:)

    VálaszTörlés
  2. Nagyon guszta ez a füge virág :))

    VálaszTörlés
  3. Nagyon guszta ! Ma úgy látszik hogy fügés nap van, másik blogon is láttam és ott is leírtam, hogy sajnos én még süteményben ilyen formában nem ettem fügét és el sem tudom képzelni hogy mihez hasonlíthat az íze? Biztosan nagyon finom a sütid!:)

    VálaszTörlés
  4. Annyira csábító a szembe szomszéd nagy fügebokra, de legalább ők leszedik, annyi embernek van, akik fent hagyják a fán rohadni, milyen kár érte. Én aszalva nem is szeretem, de frissen rajongok érte. A holnap reggeli is fügéből lesz, majd mutatom.

    Mindenkinek megy egy virtuális szelet!

    Éva, leginkább az aszalt fügéhez, de sokkal jobb, mert nem olyan édes és sokkal szaftosabb.

    VálaszTörlés