Szendvics fűszeres karajjal és lucernacsírával
Úgy gondoltam, nézzük meg, mi is készült a múltkori fűszeres karajból. Ebbe a szendvicsbe is került belőle néhány finomsággal, köztük a nagyon egészséges lucernacsírával. Mostanában több Bioháló csírát is kipróbáltunk, és nagyon megszerettük, szinte minden szendvicsbe került belőlük, de majd meglátjátok a későbbi receptekben.
A recept megjelent a júniusi Kifőztük magazinban is.
A hátterek kaphatók a Fotókelléknél.
A recept megjelent a júniusi Kifőztük magazinban is.
A hátterek kaphatók a Fotókelléknél.
Hozzávalók
1 nagy kifli
1 evőkanál mustár
1 teáskanál méz
1 teáskanál olívaolaj
1 rozmaringág
1 gerezd fokhagyma
1 lila hagyma
20 g lucernacsíra
A kiflit félbevágjuk, kissé megpirítjuk. Közben elkeverjük a
mustárt a mézzel és az olívaolajjal. A megpirított kifliket szárazon
bedörzsöljük fokhagymával és rozmaringgal, majd vékonyan megkenjük mézes
mustárral. Mindegyikre teszünk vékonyra szeletelt lila hagymát és húst, végül
megszórjuk lucernacsírával.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése