Ugrás a fő tartalomra
Keresés
Keresés ebben a blogban
Katucikonyha
Főoldal
Rólam
A csokoládé temperálása
Mértékegység átváltó
Továbbiak…
Megosztás
Link lekérése
Facebook
Twitter
Pinterest
E-mail
Más alkalmazások
Címkék
torta
Bejegyezte:
Katucikonyha,
június 02, 2011
Piros-fehér torta
Belül sárga
piskóta
és két fajta krém. Az egyik karamellás, a másik ércsokis trüffel. A burkolat unidec, szenvedős, a már 30 fokos meleg miatti problémákkal...
Megjegyzések
Népszerű bejegyzések
Bejegyezte:
Katucikonyha,
június 23, 2015
Csokitorta, csak így egyszerűen
Bejegyezte:
Katucikonyha,
március 13, 2015
Gesztenyés tiramisu pohárban
Megjegyzések
Megjegyzés küldése