Fűszeres csicseriborsókrém
Gyors vacsoraötlet, vagy mentőkaja, ha épp vendégeket várunk, és kb. 10 percünk van összedobni valamit.
A konyha robotért köszönet a Russell Hobbsnak!
A recept megjelent a Kifőztük magazinban is.
A hátterek kaphatók a Fotókelléknél, köszönet értük!
Hozzávalók
500 g főtt csicseriborsó (általában konzervet használok)
kb. 4 evőkanál hámozott paradicsom
1 evőkanál őrölt római kömény
1 evőkanál füstölt, őrölt fűszerpaprika
1 kis csokor friss korianderzöld
1/2 dl olívaolaj
1/2 dl forró víz
só
Az összes hozzávalót a késes robotgép tartályába öntjük,
majd simára turmixoljuk. A krémet kínálhatjuk kenyérrel, mártogatósként,
tortilla- vagy pitalapra kenve, további feltétekkel gazdagítva. Hűtőben kb. 1
hétig eláll.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése