Pilóta cake pops
Szóval, nem tudom, menő-e még sütinyalókát készíteni. De ha menő, ha nem, ez akkor is baromi jó. Már ha szereti az ember a Pilóta kekszet. Én igen. Szóval bombasztikus élmény, úgy százcsilliárd kalóriával, szóval csak óvatosan!
Recept a Kifőztük áprilisi számában is!
50 g mascarpone
100-150 g étcsokoládé
csokoládéforgács
nyalókapálcák
A kekszeket késes aprítóban megdaráljuk. Hozzáadjuk
a krémsajtot, és addig dolgoztatjuk tovább a géppel, amíg összeáll a
massza. Golyókat formázunk a masszából, hűtőbe tesszük egy órára. Az
étcsokoládé háromnegyed részét megolvasztjuk, kevergetve visszahűtjük,
közben a felaprított maradék negyed részt is belekeverjük a csokoládéba.
Amikor összeolvadt a csokoládé, megmártjuk benne a pálcára szúrt
golyókat, lecsepegtetjük a felesleges csokoládét, végül megforgatjuk a
csokoládéforgácsban.
Azoknak, akik inkább a még menőbb oreo kekszre szavaznak, klikk IDE.
Recept a Kifőztük áprilisi számában is!
Hozzávalók (nagyjából 20 darabhoz):
12 db pilóta kekszAzoknak, akik inkább a még menőbb oreo kekszre szavaznak, klikk IDE.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése