Pilóta cake pops

Szóval, nem tudom, menő-e még sütinyalókát készíteni. De ha menő, ha nem, ez akkor is baromi jó. Már ha szereti az ember a Pilóta kekszet. Én igen. Szóval bombasztikus élmény, úgy százcsilliárd kalóriával, szóval csak óvatosan!

Recept a Kifőztük áprilisi számában is!


Hozzávalók (nagyjából 20 darabhoz):
12 db pilóta keksz
50 g mascarpone
100-150 g étcsokoládé
csokoládéforgács
nyalókapálcák

A kekszeket késes aprítóban megdaráljuk. Hozzáadjuk a krémsajtot, és addig dolgoztatjuk tovább a géppel, amíg összeáll a massza. Golyókat formázunk a masszából, hűtőbe tesszük egy órára. Az étcsokoládé háromnegyed részét megolvasztjuk, kevergetve visszahűtjük, közben a felaprított maradék negyed részt is belekeverjük a csokoládéba. Amikor összeolvadt a csokoládé, megmártjuk benne a pálcára szúrt golyókat, lecsepegtetjük a felesleges csokoládét, végül megforgatjuk a csokoládéforgácsban.



Azoknak, akik inkább a még menőbb oreo kekszre szavaznak, klikk IDE

Megjegyzések

Népszerű bejegyzések