Megjelent!

Rohan az idő, itt a nyakunkon az ősz és vele együtt a Kifőztük gasztromagazin októberi száma, de olvassátok Szepy összefoglalóját, aztán irány az oldal, regisztráljatok/lépjetek be, töltsétek le és olvassátok!



Kedves olvasónk!

Az október idén igazi őszi idővel köszönt ránk: már színesednek a falevelek, de még roskadoznak a piaci standok a friss, tarka zöldségektől és gyümölcsöktől.

Legújabb receptjeinkben igyekeztünk minél többet felhasználni az ősz vitamindús ajándékaiból: az almából, a körtéből, a fügéből, a sütőtökből és a még mindenütt kapható cukkiniből, padlizsánból.

Most is gondoltunk azokra, akik otthonról viszik az ételt az iskolába, munkahelyre. Megint több változatos, tápláló, egészséges, csomagolható ételt mutatunk be.

Októberben van a takarékossági világnap. Ennek alkalmából több olyan étel receptjét is közöljük, melyekhez az alapanyagok négy személyre 1000 Ft alatti összegből beszerezhetők.

Hagyományainkhoz híven vendéget is hívtunk. Most Juditka –  a http://juditkakonyhaja.blogspot.com írója mutatkozik be remek receptjeivel.

Reméljük, hogy ebben a hónapban is elnyeri tetszésüket a Kifőztük! 

A Kifőztük csapatának nevében,
szepyke


Megjegyzések

Népszerű bejegyzések