Kókusztejes tápiókapuding
A tápiókapuding vicces egy dolog, tényleg elég fura az állaga, ahogy az ember szétrágja a kis golyókat, amik szinte zselésre főnek. Nem zavaró, inkább tényleg vicces, mint a chiapuding.
Nagyon tápláló és finom, no meg persze egészséges, szóval tessék szeretni. :)
A tányérért köszönet Lantos Judit keramikusnak, a termékei megrendelhetők ITT, és megvásárolhatók a WAMPon! Cuki fa evőeszközöket és dekorszalagokat pedig az Eztettem boltban lehet kapni, nézzetek be!
A recept megjelent a júliusi Kifőztükben is.
Hozzávalók (4 személyre):
200 ml cocomas kókusztejszín
1 kezeletlen narancs héja
30 g tápiókagyöngy
gyümölcsök ízlés szerint
A kókusztejszínt összeforraljuk a vízzel, a narancs finomra reszelt héjával és a kókuszvirágcukorral. Mérsékeljük a lángot, és hozzáadjuk a tápiókagyöngyöt. Gyakori keverés mellett 15 percig főzzük. Az elkészült pudingot poharakba adagoljuk, kihűtjük, és gyümölccsel tálaljuk.
Nagyon tápláló és finom, no meg persze egészséges, szóval tessék szeretni. :)
A tányérért köszönet Lantos Judit keramikusnak, a termékei megrendelhetők ITT, és megvásárolhatók a WAMPon! Cuki fa evőeszközöket és dekorszalagokat pedig az Eztettem boltban lehet kapni, nézzetek be!
A recept megjelent a júliusi Kifőztükben is.
Hozzávalók (4 személyre):
200 ml cocomas kókusztejszín
200 ml víz
40 g meru kókuszvirágcukor 1 kezeletlen narancs héja
30 g tápiókagyöngy
gyümölcsök ízlés szerint
A kókusztejszínt összeforraljuk a vízzel, a narancs finomra reszelt héjával és a kókuszvirágcukorral. Mérsékeljük a lángot, és hozzáadjuk a tápiókagyöngyöt. Gyakori keverés mellett 15 percig főzzük. Az elkészült pudingot poharakba adagoljuk, kihűtjük, és gyümölccsel tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése