Kókusztejes chiapuding
Chiapuding a változatosság kedvéért, inkább natúr változatban. Mandulával és gránátalmával (bár már kifutottunk a szezonból) isteni.
A recept megjelent a tavaly decemberi Kifőztükben is.
Hozzávalók:
50 g chiamag
4 dl kókusztej (2 dl cocomas kókuszkrém + 2 dl víz)
1 evőkanál nyírfacukor vagy méz
1 gránátalma
30 g mandula
A chiamagra öntjük a kókusztejet, édesítjük, majd éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a gránátalma kiütögetett magjaival és durvára vágott manduladarabokkal rétegezve tálaljuk.
A recept megjelent a tavaly decemberi Kifőztükben is.
Hozzávalók:
50 g chiamag
4 dl kókusztej (2 dl cocomas kókuszkrém + 2 dl víz)
1 evőkanál nyírfacukor vagy méz
1 gránátalma
30 g mandula
A chiamagra öntjük a kókusztejet, édesítjük, majd éjszakára hűtőbe tesszük. Másnap a gránátalma kiütögetett magjaival és durvára vágott manduladarabokkal rétegezve tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése