Almás-zelleres saláta
Könnyű hétköznapi ebédet vagy vacsorát varázsolhatunk egy kis maradék sült húsból, kis kiegészítéssel. A szárzeller és az alma igazán jó barátok, a hús és a sajt pedig tartalmassá teszi az ételt. Az öntet pedig kötelező hozzá!
A recept megtalálható a Kifőztük magazin februári számában is.
Hozzávalók:
3 szál szárzeller
1 alma
100 g mozzarella
2 teáskanál olíva-/pisztáciaolaj
1 teáskanál citromlé
só, bors
maradék sült hús
A recept megtalálható a Kifőztük magazin februári számában is.
Hozzávalók:
3 szál szárzeller
1 alma
100 g mozzarella
2 teáskanál olíva-/pisztáciaolaj
1 teáskanál citromlé
só, bors
maradék sült hús
néhány szem pisztácia
Az
almát megtisztítjuk, a szárzeller külső héját lehúzzuk, felszeleteljük
őket. A sajtot felkarikázzuk. Az olajat és a citromlevet összekeverjük,
hozzáadjuk a sót és a borsot, megforgatjuk benne a salátánkat.
Tálaláskor sült húst és pisztáciát szórunk a tetejére.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése