Céklás-almás saláta zsázsával
Jöjjön egy régi recept az új évben, ami a terhelő ünnepi ételek után egy kis felüdülés a gyomornak. Ráadásul előcsalogathatjuk vele a nyárvégi, koraőszi ízeket.
A recept megjelent az októberi Kifőztük magazinban is.
A csírákért köszönet a Biohálónak!
A recept megjelent az októberi Kifőztük magazinban is.
A csírákért köszönet a Biohálónak!
Hozzávalók
1 cékla
2 alma
2 evőkanál friss áfonya
2 teáskanál gyümölcsös balzsamecetkrém
50 g friss kecskesajt (a Lidlben mindig van)
30 g zsázsacsíra
A céklát és az almát megtisztítjuk, mindkettőt vékony
csíkokra vágjuk. Elrendezzük a tányéron, ráhalmozzuk az áfonyát, majd
meglocsoljuk a balzsamecetkrémmel.
Kecskesajtot morzsolunk a tetejére, végül
megszórjuk a zsázsával. Azonnal tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése