Narancsos haboskávé
Mivel az utóbbi időben fenekestül felfordult az életem, kicsit kevesebb figyelem jutott szegény blognak, ezért jó sok elmaradt anyag van, amit igyekszem pótolni. Sok-sok egyszerű és gyors recept vár a sorára. Rögtön az egyik kedvenc téli itókámmal indítok.
A Candyfour színes kandispálcái édesítették a kávét, szerintem akár karácsonyra is meglephetitek egy-egy csomaggal a szeretteiteket.
A recept megjelent a novemberi Kifőztük magazinban is.
Hozzávalók
A Candyfour színes kandispálcái édesítették a kávét, szerintem akár karácsonyra is meglephetitek egy-egy csomaggal a szeretteiteket.
A recept megjelent a novemberi Kifőztük magazinban is.
Hozzávalók
ízlés szerinti mennyiségű és erősségű kávé
1 teáskanál reszelt narancshéj
1/2 dl zsíros habtejszín (legalább 30%-os)
1 csipet őrölt fahéj
A kávét a reszelt narancshéjjal ízesítjük. A tetejére
kanalazzuk a lazára vert tejszínhabot, megszórjuk a fahéjjal, végül színes
kandiscukorpálcával és cukorfigurával tálaljuk.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése