Olívás juhtúró krém
Annyira egyszerű recept, és annyira be lehet zabálni belőle. Összedobod, aztán leülsz enni egy kis kenyérdarabbal, aztán azon kapod magad, hogy vágod hozzá a következő szeletet és így tovább.
A recept megtalálható a Kifőztük magazin januári számában is.
Hozzávalók:
10 dkg juhtúró
1 dl tejföl
5 dkg fekete olívabogyó
A juhtúrót és a tejfölt botmixerrel vagy villával simára keverjük. Az olívabogyókat felkarikázzuk, a krémhez forgatjuk. Ízlés szerint kiegészíthetjük még szárított paradicsommal vagy kedvenc zöldfűszerünkkel.
A recept megtalálható a Kifőztük magazin januári számában is.
Hozzávalók:
10 dkg juhtúró
1 dl tejföl
5 dkg fekete olívabogyó
A juhtúrót és a tejfölt botmixerrel vagy villával simára keverjük. Az olívabogyókat felkarikázzuk, a krémhez forgatjuk. Ízlés szerint kiegészíthetjük még szárított paradicsommal vagy kedvenc zöldfűszerünkkel.
Megjegyzések
Megjegyzés küldése