2012. október 11., csütörtök

Kakaóital

Tényleg itt az ősz, elkezdtem teázni. Ezúttal viszont kezembe akadt egy csomag kakaóbab, amit hétvégén vásároltunk. Gondoltam, próba cseresznye alapon kipróbálom leforrázva. Hűűű meg hááá, ez baromi jó. Igazi kesernyés kakaóíz imádóknak kötelező! Hihetetlen, hogy egy teának kinéző valamit iszol, aminek intenzív, simogató kakaó íze van.


Hozzávalók:

5-6 szem kakaóbab
1 dl forró víz

A kakaóbab szemeket megtöröm, leforrázom, negyedórát áztatom, átszűröm, elkortyolgatom. Édesíthetjük is, de kár elrontani.

Ötlet és kakaóbab a Rózsavölgyi csokoládéműhelyből.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése