tag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post7796178451767986905..comments2024-01-07T09:33:46.481+01:00Comments on Katucikonyha: Narancsos-karamellás bonbonKatucikonyha,http://www.blogger.com/profile/06943577540359869144noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-11409183173210034222011-11-16T08:13:31.964+01:002011-11-16T08:13:31.964+01:00Panna, az biztos, de két keksz közé sem lenne ross...Panna, az biztos, de két keksz közé sem lenne rossz... :-)<br /><br />Wanna, nagyon köszönöm Neked is. Azért ez csak bonbonkészítés, a csokoládékészítés, na az lehet az igazi! :-) Nagyon kezdő vagyok, ezek az első próbálkozások, nekem Vianne mutatta meg, aki csodákat művel, így mertem kipróbálni, mert nagyon jó kikapcsolódás.Katucikonyha,https://www.blogger.com/profile/06943577540359869144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-25399064178726050672011-11-15T23:20:31.830+01:002011-11-15T23:20:31.830+01:00Tényleg csodálatos csokikat készítesz, és a fotók ...Tényleg csodálatos csokikat készítesz, és a fotók is nagyon jók. Ez a csokikészítés egy szakma, tanultad valahol? Meg sem merem próbálni :)wannahttps://www.blogger.com/profile/01761092912857091601noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-87569999991406922392011-11-15T22:58:01.989+01:002011-11-15T22:58:01.989+01:00Megint egy isteni töltelék ötlet! Én is tuti szere...Megint egy isteni töltelék ötlet! Én is tuti szeretném ;)Pannahttps://www.blogger.com/profile/10475954052910638338noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-88821071200157696552011-11-15T21:59:13.818+01:002011-11-15T21:59:13.818+01:00Gesztenye, hát ez az, nyáron lehetne fotózni még e...Gesztenye, hát ez az, nyáron lehetne fotózni még este is, de akkor meg nem lehet csokizni... :-) Most csináltam tortáról képeket, persze, hogy tök béna lett, de holnap meg már nem lesz itt, ez van... :-) Köszönöm, nagyon élvezem csinálni, az a baj, hogy veszélyes, ha egyszer beleszeret az ember lánya...<br /><br />Tejszínhab, köszi! :-)Katucikonyha,https://www.blogger.com/profile/06943577540359869144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-88022161736532776572011-11-15T19:49:30.763+01:002011-11-15T19:49:30.763+01:00megint egy szuper ízkombináció, nyami! :)megint egy szuper ízkombináció, nyami! :)tejszínhabhttps://www.blogger.com/profile/16855439261965797950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-61846962484527116232011-11-15T18:15:33.591+01:002011-11-15T18:15:33.591+01:00Katuci!
Köszi az infót. Tudod én napközben dolgozo...Katuci!<br />Köszi az infót. Tudod én napközben dolgozom, délután meg már sötét van, majdnem mire hazaérek. Szóval nehéz megoldani.<br />A csokid valóban gyönyörű.Az hittem Callebaut. Én vettem 2,5 kg-ot, de rájöttem, hogy nem is olyan sok, alig van belőle.-))<br />A Lidl-ben én 83 %-ost is vettem már, az is szuper volt, én imádom minél keserűbb:-))<br />Majd próbálkozom a fényképezéssel:-)9<br />A bonbonozást abba ne hagyd, nagyon ügyes vagy benne.Gesztenye receptjeihttps://www.blogger.com/profile/07135240883689327837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-2152159351234410822011-11-15T13:48:37.323+01:002011-11-15T13:48:37.323+01:00Barbi, ezek szerint vegyelek be a tesztcsapatba? :...Barbi, ezek szerint vegyelek be a tesztcsapatba? :-)Katucikonyha,https://www.blogger.com/profile/06943577540359869144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-25179793452840467612011-11-15T13:47:17.679+01:002011-11-15T13:47:17.679+01:00Flóra, köszönöm! :-) Az eddigi tesztelőközönségnek...Flóra, köszönöm! :-) Az eddigi tesztelőközönségnek bejött! :-) <br /><br />Gesztenye, köszönöm Neked is! :-) Nagyon jól esik, mikor írsz. :-) Igazából csak véletlenül sikerül néha egy-egy kép. A gépen nem valami szuper objektíves kütyü, azt úgysem tudnám kezelni. Kifigyeltem, hogy a lakás déli oldalán, konkrétan a hálószobánkban 10-13 óra között nagyon erősen besüt a nap, mivel hatalmasak az ablakok, ezt használom ki. Függöny elhúz, fehér háttér (levágott függönyanyag + fehér tányér) és kész. A fény oldalról jön, szóval ha jó a csoki, még egy kis csillogás is látszik. :-) Tortáról pl. biztosan nem tudok egy rendes képet sem készíteni, mert a konyha északi és biztos, hogy csak este fejezem be, másnap meg már nincs itt napközben, plusz azt azért nem cipelem be a hálóba. :-) Nekem amúgy nagyon tetszenek a képeid, de tényleg nem könnyű elkapni a jó fényt. <br /><br />Callebaut még nem használtam, nem akartam annyit venni, persze azóta rájöttem, hogy nem is nagy az a mennyiség. :-) Lidlben vettem, ecuadori 70%-os, szerintem jól lehet vele dolgozni, de most próbáltam ki auchan saját márkás 85%-os csokit, na az valami gyönyörű lett. (Amúgy az Auchan csokiból van "fair trade" is, nem azt mondom, hogy csak ilyet vennék, de nagyon szimpatikus a hozzáállás egy multitól.)Katucikonyha,https://www.blogger.com/profile/06943577540359869144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-15483447143202669782011-11-15T13:42:26.445+01:002011-11-15T13:42:26.445+01:00Na ez az egyik kedvencem lenne, isteni a tölteléke...Na ez az egyik kedvencem lenne, isteni a tölteléke! :)Barbi konyhájahttps://www.blogger.com/profile/14333899558199361703noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-16526948392339048642011-11-15T13:12:20.575+01:002011-11-15T13:12:20.575+01:00Katuci!
Ez megint valami csodás. Hogy tudod ilyen ...Katuci!<br />Ez megint valami csodás. Hogy tudod ilyen jól fényképezni?<br />Én elkészítem, szép is és a fotók agyoncsapják:-((<br />Bárhová megyek fotózni a lakásba soha nem ilyen klassz.<br />A csokit hol vetted, ilyen szép fényeset régen láttam. Enyém Callebaut 70 %-os de nem lesz ennyire fényes.Gesztenye receptjeihttps://www.blogger.com/profile/07135240883689327837noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-66149305604656889472011-11-15T08:46:54.152+01:002011-11-15T08:46:54.152+01:00Már megint egy csodabonbon/bonboncsoda! Nagyon jól...Már megint egy csodabonbon/bonboncsoda! Nagyon jól néz ki! :)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-65293346089369412892011-11-15T08:00:22.925+01:002011-11-15T08:00:22.925+01:00Trollanyu, csak erre a hétre jut sok bonbon, de az...Trollanyu, csak erre a hétre jut sok bonbon, de azért lesz más is, torta. Nagyon másra nem jutott mostanság idő, az ebéd általában szendvics. :-) Szerencsére, nem nagyon kívánom már a csokit miután elkészítem a bonbont, szóval maradnak a fotózáshoz használt példányok, amiket meg "kell" enni. :-) Amúgy ajándékba készülnek.Katucikonyha,https://www.blogger.com/profile/06943577540359869144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-72627913444883677962011-11-15T07:47:23.639+01:002011-11-15T07:47:23.639+01:00Mostmár nyugodtan átnevezheted a blogot, Katuci ex...Mostmár nyugodtan átnevezheted a blogot, Katuci extra bonbonjai névre:) Ez is szuper, de kinek készíted ezt a sokbonbont? Én megenném az egészet egymagam:)trollanyuhttps://www.blogger.com/profile/09422338060370020956noreply@blogger.com