tag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post6857153002361208355..comments2024-01-07T09:33:46.481+01:00Comments on Katucikonyha: Bourbon vaníliás cukor házilagKatucikonyha,http://www.blogger.com/profile/06943577540359869144noreply@blogger.comBlogger7125tag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-57318253657622759022012-09-18T15:18:53.246+02:002012-09-18T15:18:53.246+02:00Azért nem vagyok szakértő, de a http://terebess.hu...Azért nem vagyok szakértő, de a http://terebess.hu/tiszaorveny/fuszer/vanilia.html oldalon sem láttam ilyesmit. Katucikonyha,https://www.blogger.com/profile/06943577540359869144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-23976767642914711372012-09-18T15:05:56.005+02:002012-09-18T15:05:56.005+02:00:-) Köszönöm gyors és kimerítő válaszodat, abszolú...:-) Köszönöm gyors és kimerítő válaszodat, abszolút megnyugodtam! A barna héjról írta egy fűszerhatározó, hogy nem ehető, de örülök, hogy megerősítettél mert ez a logikus amit Te is leírtál. Szép napot, Hanna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-28434923907746694762012-09-18T12:13:14.545+02:002012-09-18T12:13:14.545+02:00Kedves Hanna!
Megvitattuk a dolgot, miután a go...Kedves Hanna! <br /><br />Megvitattuk a dolgot, miután a google nem sokat tudott az ügyben segíteni. :-) Nem lehet, hogy az orchidea leveléről olvastál, mert az valóban nem ehető. De a termés héját rengeteg mindenben használjuk, belefőzzük pl. tejbe, amiből nyilván kioldódna a méreg, ezért nem lenne ehető. A kivonathoz áztatjuk alkoholba, bolti forgalomban is kaphatók olyan cukrok, amelyekbe az egész vaníliát darálják bele, többen között az oetker bourbon cukor is ilyen. <br /><br />Arra jutottunk, zöld út a vaníliának, úgy ahogy van. :-) <br /><br /> Katucikonyha,https://www.blogger.com/profile/06943577540359869144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-84555630686688199242012-09-18T08:25:19.698+02:002012-09-18T08:25:19.698+02:00Megcsináltam, majd késöbb olvastam valahol, hogy a...Megcsináltam, majd késöbb olvastam valahol, hogy a vaniliarúd héja nem ehető! Érdekelne, hogy Nektek mi a véleményetek? Üdv, Hanna.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-72028126448556745592012-08-29T14:38:53.628+02:002012-08-29T14:38:53.628+02:00Még szép, hogy megéri! Klassz ötlet! :)Még szép, hogy megéri! Klassz ötlet! :)tejszínhabhttps://www.blogger.com/profile/16855439261965797950noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-70346639077046272842012-08-29T09:03:51.314+02:002012-08-29T09:03:51.314+02:00Jaaaaj! Ezentúl használd! :-)Jaaaaj! Ezentúl használd! :-)Katucikonyha,https://www.blogger.com/profile/06943577540359869144noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-7223494170569789122012-08-28T21:59:42.724+02:002012-08-28T21:59:42.724+02:00Nagyon jóó:-)
Én lökött meg eddig eldobtam:-((Nagyon jóó:-)<br />Én lökött meg eddig eldobtam:-((Gesztenye receptjeihttps://www.blogger.com/profile/07135240883689327837noreply@blogger.com