tag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post8615049327939849268..comments2024-01-07T09:33:46.481+01:00Comments on Katucikonyha: Wellingon bélszínKatucikonyha,http://www.blogger.com/profile/06943577540359869144noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-7307212412313975033.post-14874460331450972662014-12-17T16:18:37.994+01:002014-12-17T16:18:37.994+01:00Nagyon szép a blogod. A Wellington bélszin gyönyör...Nagyon szép a blogod. A Wellington bélszin gyönyörü és biztos nagyon finom lehet. Szüzpecsenyéböl szoktam ugyanigy késziteni, de meg fogom próbálni, hogy igazi Wellington bélszin legyen, vagyis marhahúsból. Amit a recepthez szeretnék mondani, a levegön száritott sonka nagyon finom zamatos, de ha megjegyezhetem a feketeerdö sonka nem levegön száritott, hanem fenyöfával füstölik, ezért is van egy jellegzetes ize. Nem okoskodni akarok,de majdnem 30 évig éltem a Fekete erdöben és igy volt alkalmam megismerni az ottani szokásokat, söt termelöktöl vásároltam a feketeerdö sonkát és láttam hogyan készitik. További sok sikert a blogiráshoz. Üdvözlettel Susanne Werger susanne-2018https://www.blogger.com/profile/13963904830336601519noreply@blogger.com