2017. június 18., vasárnap

Fűszeres csicseriborsókrém


Gyors vacsoraötlet, vagy mentőkaja, ha épp vendégeket várunk, és kb. 10 percünk van összedobni valamit.

A konyha robotért köszönet a Russell Hobbsnak! 


A recept megjelent a Kifőztük magazinban is.

A hátterek kaphatók a Fotókelléknél, köszönet értük!

Hozzávalók

500 g főtt csicseriborsó (általában konzervet használok)
kb. 4 evőkanál hámozott paradicsom
1 evőkanál őrölt római kömény
1 evőkanál füstölt, őrölt fűszerpaprika
1 kis csokor friss korianderzöld
1/2 dl olívaolaj
1/2 dl forró víz



Az összes hozzávalót a késes robotgép tartályába öntjük, majd simára turmixoljuk. A krémet kínálhatjuk kenyérrel, mártogatósként, tortilla- vagy pitalapra kenve, további feltétekkel gazdagítva. Hűtőben kb. 1 hétig eláll.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése