2017. január 4., szerda

Céklás-almás saláta zsázsával

Jöjjön egy régi recept az új évben, ami a terhelő ünnepi ételek után egy kis felüdülés a gyomornak. Ráadásul előcsalogathatjuk vele a nyárvégi, koraőszi ízeket.


A recept megjelent az októberi Kifőztük magazinban is.

A csírákért köszönet a Biohálónak!

Hozzávalók

1 cékla
2 alma
2 evőkanál friss áfonya
2 teáskanál gyümölcsös balzsamecetkrém
50 g friss kecskesajt (a Lidlben mindig van)


A céklát és az almát megtisztítjuk, mindkettőt vékony csíkokra vágjuk. Elrendezzük a tányéron, ráhalmozzuk az áfonyát, majd meglocsoljuk a balzsamecetkrémmel. 

Kecskesajtot morzsolunk a tetejére, végül megszórjuk a zsázsával. Azonnal tálaljuk. 



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése