2016. november 5., szombat

Narancsos haboskávé

Mivel az utóbbi időben fenekestül felfordult az életem, kicsit kevesebb figyelem jutott szegény blognak, ezért jó sok elmaradt anyag van, amit igyekszem pótolni. Sok-sok egyszerű és gyors recept vár a sorára. Rögtön az egyik kedvenc téli itókámmal indítok.

Candyfour színes kandispálcái édesítették a kávét, szerintem akár karácsonyra is meglephetitek egy-egy csomaggal a szeretteiteket.


A recept megjelent a novemberi Kifőztük magazinban is.

Hozzávalók

ízlés szerinti mennyiségű és erősségű kávé
1 teáskanál reszelt narancshéj
1/2 dl zsíros habtejszín (legalább 30%-os)
1 csipet őrölt fahéj


A kávét a reszelt narancshéjjal ízesítjük. A tetejére kanalazzuk a lazára vert tejszínhabot, megszórjuk a fahéjjal, végül színes kandiscukorpálcával és cukorfigurával tálaljuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése