2016. szeptember 22., csütörtök

Gyors kedvenc: zelleres kecskesajtkrém zsázsával

Abszolút rákaptam az ilyen 2 perces kenyérre valókra az utóbbi időben, főleg nyáron. Mellé egy kis ropogós zöldség és csíra, esetleg egy alma / körte, nem is kell ennél több.

A recept megjelent a szeptemberi Kifőztük magazinban is.

A csírákért köszönet a Biohálónak! A hátterek kaphatók a Fotókelléknél.

Hozzávalók

150 g friss krémsajt
50 g friss kecskesajt (a Lidlben már állandó termék!)
2 szál szárzeller
6-8 friss bazsalikomlevél


A szárzeller két végét levágjuk, a külső, szálas részt lehúzzuk, majd finomra aprítjuk. A friss sajtot simára keverjük a friss sajttal, hozzáadjuk a zellert és beletépkedjük a bazsalikomot. Zsázsával és más csírákkal tálaljuk.



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése