2016. augusztus 29., hétfő

Saláta tortillán, lucernacsírával

Gyors nyári ebéd, illetve vacsoraötlet sok-sok zöldséggel és jótékony csírával.

A recept megjelent a júliusi Kifőztük magazinban is.

A csírákért köszönet a Biohálónak!
Hozzávalók személyenként

1 tortillalap
20 g reszelt sajt
1 avokádó
3 evőkanál főtt csicseriborsó
5-6 koktélparadicsom
1/2 kaliforniai paprika
1 szál újhagyma
saláta
20 g lucernacsíra


A tortillát megszórjuk a reszelt sajttal, és grill alatt megpirítjuk. Közben felszeleteljük a hagymát, a paprikát és a paradicsomot. Az avokádó húsát feldaraboljuk. A pirult alapot megszórjuk a zöldségekkel, az avokádóval, a csicseriborsóval, a csírával, és azonnal tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése