2016. július 9., szombat

Szendvics fűszeres karajjal és lucernacsírával

Úgy gondoltam, nézzük meg, mi is készült a múltkori fűszeres karajból. Ebbe a szendvicsbe is került belőle néhány finomsággal, köztük a nagyon egészséges lucernacsírával. Mostanában több Bioháló csírát is kipróbáltunk, és nagyon megszerettük, szinte minden szendvicsbe került belőlük, de majd meglátjátok a későbbi receptekben.

A recept megjelent a júniusi Kifőztük magazinban is.

A hátterek kaphatók a Fotókelléknél.


Hozzávalók 

1 nagy kifli
1 evőkanál mustár
1 teáskanál méz
1 teáskanál olívaolaj
1 rozmaringág
1 gerezd fokhagyma
1 lila hagyma

A kiflit félbevágjuk, kissé megpirítjuk. Közben elkeverjük a mustárt a mézzel és az olívaolajjal. A megpirított kifliket szárazon bedörzsöljük fokhagymával és rozmaringgal, majd vékonyan megkenjük mézes mustárral. Mindegyikre teszünk vékonyra szeletelt lila hagymát és húst, végül megszórjuk lucernacsírával.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése