2016. június 7., kedd

Snidlinges kecskesajtkrém

Nagyon szeretem a kecskesajtot, egészen kicsi mennyiség is csodákat tesz egy salátával, de húsba, zöldségbe töltve is megváltoztatja az étel jellegét. ez meg csak egy egyszerű sajtkrém, ami tökéletes piknikre, otthon vacsorára vagy akár vendégváró falatkának is. 


A recept megjelent a Kifőztük magazinban is.


Hozzávalók:

200 g friss kecskesajt (nem a penészes, hanem amit kis rudakban lehet kapni)
100 g mascarpone
1 kis csokor snidling

A kecskesajtot nagyobb darabokra törjük, és késes aprítóba tesszük. Hozzáadjuk a mascarponét, és addig kevertetjük a géppel, amíg homogén krémet nem kapunk. Ízlés szerinti mennyiségű, felaprított metélőhagymát forgatunk bele, majd tálalásig hűtőbe tesszük.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése