2016. június 10., péntek

Gyömbéres eperfröccs

Váháááá, lassan vége az epernek, szóval le ne maradjatok erről a jó kis eperfröccsről! A hétvégén akár el is készíthető egy jó kis grillkaja mellé, vagy csak úgy simán kint ücsörgéshez.

 A Candyfour színes kandispálcái édesítették a frissítőt. 

A recept megjelent a júniusi Kifőztük magazinban is.


Hozzávalók 4 személyre 

500 g eper
3 cm friss gyömbér
2 zöldcitrom
jégkocka
szódavíz vagy szénsavas ásványvíz

Az eper 2/3 részét turmixoljuk a megtisztított és lereszelt gyömbérrel. A maradék epret és a zöldcitromot nagyobb darabokra vágjuk. Minden pohárba teszünk néhány jégkockát és gyümölcsdarabot, ráöntjük az ízesített gyümölcspürét, végül felöntjük a szódavízzel. 

Kandiscukorpálcával édesítve tálaljuk.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése