2016. május 26., csütörtök

Bazsalikomos avokádókrém

Az avokádó amellett, hogy rendkívül jó fehérjeforrás, kitűnően ízesíthető és finom is! Mivel kevés húst eszem, elég gyakran fogyasztom. Ez az egyik kedvenc változatom rá, a másik meg ITT van.


A recept megjelent az áprilisi Kifőztük magazinban is.


Hozzávalók:

2 avokádó
2 evőkanál majonéz
1 csilipaprika
6-8 bazsalikomlevél
őrölt bors a tálaláshoz: pirítós

Az avokádót félbevágjuk, kimagozzuk, és kanállal kivájjuk a húsát. Villával összetörjük, megszórjuk sóval és frissen őrölt borssal. Hozzákeverjük a majonézt, a felaprított bazsalikomot és csilit. Pirítóssal tálaljuk.

Tipp: ha éretlen az avokádó, 1 banánnal együtt tegyük 1 éjszakára papírzacskóba.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése