Reggelizz úgy... mint egy testépítő

Azt hiszem, engem lepett meg a legjobban, amikor megkerestek, hogy volna-e kedvem tesztelni néhány MYPROTEIN terméket, hiszen az én erősségem inkább a cukorral való testépítés, és kevésbé az izomnövelés. Aztán megnéztem az oldalt, és meglepődve láttam, hogy nem csak fehérjeporokat és társait árusítják, hanem jó áron lehet mandulát, kesudiót, brazil diót, aszalt mangót, magvakat, vitaminokat, zabkorpát (és még sorolhatnám, de inkább nézzetek szét) is kapni.

A nagy ovis menzareform (tk. kenyér + margarin + lilahagyma) ellenére én inkább megfőzöm itthon a reggeli zabkását a gyerekeknek, így nyugodt szívvel engedem el őket. Így arra jutottam, hogy berendelek egy jó kis reggelicsomagot. Került a csomagba instant csokoládés zabkása, magvak és aszalványok. A kísérő pedig egy áfonyás sajttorta ízű Impact Whey Protein ital volt. Ez egy 100% prémium minőségű tejsavófehérje koncentrátumból készülő por, amit vízzel vagy tejjel hígítva kell fogyasztani. Magas fehérje- és aminosavtartalma, és meglepően finom. Sosem próbáltam ilyesmit, csak a kollégám iszogatott mellettem hasonlót évekig. Most már tudom, miért jó egy naphosszat ugráló anyukának is. :) Attól eltekintve, hogy nekem picit túl édes, rengeteg energiát adott. A fotózás miatt délben készítettem el a képen látható reggelit, és már csak egy nagyon lájtos vacsorám volt, mert szinte alig voltam éhes. 


De ami nagyon tetszett, az az instant zabkása. Én szinte minden reggel megfőzöm tehát a gyerekeknek zabkorpából (nem mellesleg az is van a kínálatban ITT). De vannak olyan rohanós napok, amikor már nem jut rá idő, vagy emiatt késünk el. Ha csak magamnak csinálnék (vagy pl. munkahelyen, ahol csak egy mikró van), akkor is simán használnám ezt a terméket. Több ízesítés és kiszerelés is van. Én naná, hogy a csokisra csaptam le. Az elkészítés 2 percet vesz igénybe, a port elkeverjük a vízben vagy tejben, másfél perc mikró, és már ehetjük is. A "neszkvik" kakaó illata csapott meg először Évek óta nem vettem, szóval tényleg meglepett. De legalább a tudat boldogított, hogy nem cukros vacak lesz belőle, hanem édesítővel készült, lassan felszívódó szénhidrátot és sok fehérjét tartalmazó étel. És tényleg nagyon finom volt, egy pindurit nekem ez is túl volt édesítve, de ez nálam állandósult állapot.

Szóval összedobtam a két perces zabkását, közben kikevertem az italt, végül pedig megszórtam a magvakkal és aszalványokkal, amitől aztán tényleg tökéletes lett a reggeli. 


Mostanában hihetetlenül megugrott a diófélék ára, így aztán tényleg szimpatikusak a 40 dekás kiszerelésű termékeik. Sőt, amikor én vásároltam, épp volt kettőt fizetsz, hármat kapsz akció is, amivel aztán már tényleg nem könnyű versenyezni. Érdemes figyelni az oldalukat, sokszor van hasonló kedvezmény.

A magvakat, aszalványokat szórhatjuk a reggelinkre, salátákra, keverhetjük joghurtba, készíthetünk energiagolyót belőle, de simán nasinak is remek. A gyerkőcök nálunk imádják, és ezek a magok nagyon jó minőségűek, tényleg ajánlom. Van a kínálatban kesudió, sőt belőle készült vaj is, mandula, ebből is van vaj, de mogyoróvajat (szintén jó áron!)is vehettek, brazil diót, sima diót is tartanak. A vegyes bogyós mixet Emma imádja, nyilván, hiszen piros, rózsaszín és lila, de tényleg finom.


Szóval reklám ide, reklám oda, a rendelés egyszerű, a bankkártyás vagy paypal (bár ez épp nem működött) biztonságos, a kiszállítás nyomon követhető, a minőség kiváló. Az akciókat is figyeljétek, és válogassatok kedvetekre a MYPROTEIN választékából! 

Megjegyzések

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések