2014. március 10., hétfő

Almás-zelleres saláta

Könnyű hétköznapi ebédet vagy vacsorát varázsolhatunk egy kis maradék sült húsból, kis kiegészítéssel. A szárzeller és az alma igazán jó barátok, a hús és a sajt pedig tartalmassá teszi az ételt. Az öntet pedig kötelező hozzá!

A recept megtalálható a Kifőztük magazin februári számában is.



Hozzávalók:

3 szál szárzeller
1 alma
100 g mozzarella
2 teáskanál olíva-/pisztáciaolaj
1 teáskanál citromlé
só, bors
maradék sült hús
néhány szem pisztácia
 
Az almát megtisztítjuk, a szárzeller külső héját lehúzzuk, felszeleteljük őket. A sajtot felkarikázzuk. Az olajat és a citromlevet összekeverjük, hozzáadjuk a sót és a borsot, megforgatjuk benne a salátánkat. Tálaláskor sült húst és pisztáciát szórunk a tetejére.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése