2013. október 5., szombat

Kókuszpalacsinta

Kókusztej, nyári mánia, de hiába, folytatódik tovább, nagyon is! Most nem fagyi formában foglak Titeket bombázni, hanem az új kis kedvencem jön, a kókuszpalacsinta! Lekvárral vagy csokiszósszal vagy csak úgy magában, forrón magunkba tolni, nyamiiii!!!

A recept megjelent a Kifőztük magazin októberi számában.
Hozzávalók:

400 ml kókusztej
2 tojás
150 g liszt
1 kk. sütőpor
30 g cukor
1 tk. vanília-kivonat
1 csipet só
ízlés szerint citromhéj
olaj a sütéshez
lekvár vagy csokiöntet

A hozzávalókat tálba tesszük és botmixerrel csomómentesre keverjük. Kiolajozott palacsintasütőben, közepes lángon megsütjük a palacsintákat. Ízlés szerint lekvárral vagy csokiöntettel tálaljuk. 

2 megjegyzés: