Néhány elmaradt szösszenet

Ezek már olyan nagyon régi dolgok, amikhez már nem is írnék receptet, de nem szeretném, ha kimaradnának a blogról, mert viszonylag meghatározó lépések voltak az elmúlt hónapokban.

Először is mutatom a madáretető tortámat, amivel még év elején indultam az online tortadíszítő versenyen. Azt gondolom, hogy az ötlet nem lett volna rossz, de a kivitelezés abszolút nem sikerült. Sajnos az utolsó pillanatban sikerült csak hozzáfogni, irtózatosan betegen és még a képek sem sikerültek elfogadhatóan, mert borongós idő volt...





Azóta kevesebb tortát is készítek, így alakult, de nem bánom, kicsit bele is untam a bevonatos tortákba. Azt hiszem addig kell bármi ilyesmit csinálni, míg örömét leli benne az ember.

A Kifőztük magazinban jelent meg a következő gyerekeknek készült torta:



Szintén az online cukrászversenyre készültek az akkor beszerzett Zila formában készült torták:

Fűszeres csokoládétorta:



És vargabéles vörösáfonya szósszal Zila formában:



Most ennyi... :-) Ígérem, jönnek nyáron a fagyik, új édességek stb.

Megjegyzések

  1. ÉN a macaronnal voltam így pár hónapja... Sokáig mind szuper lett,aztán jött egy ada,ami borzalmas :( Pedig semmi nem változott...Azóta én is pihentetem, pedig nagyon rá voltam kattanva. Nálam pont a tortázás van most terítéken :D Nem akarsz macaronozni? Lehet,hogy átpártoltak a szerencséink :)

    VálaszTörlés
  2. Jah,és még azt akartam,hogy a Kifőztük torta nagggyon szuper! :)

    VálaszTörlés
  3. Hihi, nekem is nemsoká kell macaronozni, remélem, szerencsém lesz. :-) A tortázást nem is erőltetem, azt hiszem elég lett a bevonatos tortákból, ideje megtanulni krémekkel is szépen dolgozni. De aranyos vagy, a kifőztükösnél sem akart semmi összejönni, ott meg ami volt itthon unidec, megszáradt, nem tudtam rendesen átgyúrni, ezért került rá a szalag. A nagyker meg persze addigra bezárt (szo du.), de a tesóm gyerekei így is nagyon örültek neki. :-)

    VálaszTörlés
  4. Én a macaron készitéssel vagyok igy,pedig nagyon szeretném!:))

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések