Az első születésnap

Pont egy éve született meg nagy csetlés-botlással a katucikonyha. Abszolút nem volt végiggondolt koncepcióm, csak belevágtam (ez nagyon meg is látszik a blogon), de nem bánom, szerves része lett az életemnek. Sok dolgot tanultam, láttam, olvastam, új emberekkel találkoztam személyesen vagy csak virtuálisan, és ez rengeteg örömöt adott, sőt egyre inkább. Új szekrényt kellett beszerezni a konyhába a sok új eszköznek, alapanyagnak, persze sikerült ezt is kinőni azóta. :-)


A blogot szándékosan nem kategorizáltam, hiszen a kezdetekkor szinte semmihez nem értettem, így semmiképp nem egy recepttárat akartam létrehozni, sokkal inkább egy fejlődési naplót. Eleinte a tortadíszítésre koncentráltam, mára ez nagyon háttérbe szorult. Kevésbé élvezem, meg aztán ismerem a saját korlátaimat. De legalább nem riadok meg, ha megkérnek, hogy készítsek egy tortát. (Azért érdemes visszanézni a kezdetekhez, megmosolyogtat.)

Aztán jött a nagy változás, és aki elhozta mindezt nekem, Vianne. Végtelenül hálás vagyok neki a mai napig, hogy bevezetett a világába, megmutatta a fortélyokat. Tudom, hogy ez csak amolyan házibarkács, de én nagyon élvezem, és legnagyobb boldogságomra vannak mások is, akik értékelik, visszatérnek, támogatnak.

Nagyon köszönöm, hogy benéztek hozzám, kommentelteltek, a facebookon jeleztek vissza vagy éppen személyesen. Köszönöm a családomnak, hogy rendületlenül mellettem állnak és támogatnak, a barátoknak, hogy elviselik, mikor a dolgaimról fecsegek és persze azoknak, akik megadják a bizalmat újra és újra.

Örülök, hogy itt lehetek, hogy itt vagytok és kívánom, hogy éljen még meg sok születésnapot ez a kis blog.

Hamarosan visszatérek egy kis receptversennyel...

Megjegyzések

  1. Drága Kata! Engedd meg, hogy elsőként gratuláljak! Fantasztikus amit egy év alatt elértél, mindig örömmel kukkantok be hozzád. Csak így tovább. :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Nagyon köszönöm, úgy örülök, hogy itt vagy! Ma sokat emlegettelek, elkelt volna a segítséged a szénné égetett húsoknál. :-) Remélem, mihamarabb összehozzuk azt a talit. :-)

      Törlés
  2. Gratulálok a blogszülinapodhoz! Nagyon ügyes vagy fantasztikus ötleteid vannak amit meg is tudsz valósítani igen szép kivitelben! Kívánok nagyon sok sikert neked és a magunk örömére hiszen mi gyönyörködünk abban amit Te létrehozól!

    VálaszTörlés
  3. Kata!
    Nagyon sok szeretettel gratulálok és nagyon örülök, hogy abban a táborban lehetek, akikkel találkoztál:-))
    További sok blogszülinapot kívánok, a Te és a mi örömünkre:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Gesztenye, úgy örülök én is, hogy találkozhattunk, nagyon jó volt veled találkozni, egyszer azért egy nagy csokiestet tarthatnánk. :-)

      Törlés
    2. Én benne vagyok, ahol macaronoztunk meg is lehet tartani, akkor megkérdeztem:-))

      Törlés
    3. Szerintem is jó lenne a hely. Sőt, ez is lehetne jótékonysági, ha van rá megfelelő érdeklődés.

      Törlés
  4. Nagyon szép torta!Boldog blogszülinapot!:)

    VálaszTörlés
  5. Én is csak gratulálni tudok, nagyon szeretem a képeidet, a tortáidat, a bonbonjaidat, és minden ötletet amit hozol, így tovább!

    VálaszTörlés
  6. Szeretettel gratulálok, mindig az első a legnehezebb, aztán pedig az össze többi :) csak így tovább, bátran, finom tortákkal 8is).

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm, bizony! De a tervet sikerült teljesíteni. :-) Állok elébe a többinek! :-)

      Törlés
  7. Én is sok-sok születésnapot kívánok Blogodnak! Gyönyörűeket, extra dolgokat alkotsz, iszonyatosan jók a képeid (laikus szemmel tetszenek), és minden így jó, ahogy van.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Márti, úgy szeretem olvasni a hasonló dolgainkat, mindig nagyokat nevetek azokon, amiket írsz. Na jó, nyertél tőlem egy doboz fehér babát! ;-)

      Törlés
    2. He-he-he! Ez jóóó! Látom, nem felejtesz! :-)

      Törlés
  8. Gratulalok a blogszülinapodhoz! Es a piros macaron-hoz!!!

    VálaszTörlés
  9. Boldog blogszülinapot! Még sok-sok ennyi receptet és sok blogolásnyi évet kívánok neked!:)

    VálaszTörlés
  10. Boldogságos szülinapot!!! Legyél mindig ilyen vidám, és hozzál még sok-sok finom bejegyzést:DDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. :-) Vidámság, móka és kacagás az élet! :-) Köszönöm a jókívánságaidat! :-)

      Törlés
  11. Boldog blogszülinapot kívánok! :) Hozzám az első olvasók között érkeztél és hálás vagyok a bizalmadért :)Pirulva nézem mindig a bonbonjaidat, annyira profik! A táblás csokit személyesen is volt alkalmam megkóstolni ;) Kívánok még soksok blogszülinapot és legalább ennyi ehető finomságot a jövőre nézve :)

    VálaszTörlés
  12. Én is sok szeretettel gratulálok az első blog szülinapodhoz! További sok finom receptet, kommentet és olvasót kívánok! Szuper a blogod, szívesen jövök hozzád napról-napra... :o)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pedig mindig örülök Neked és szívesen kukkantok be hozzád nyálat csorgatni. ;-)

      Törlés
  13. Nagyon boldog szülinapot kívánok a blogodnak:) Szívesen jövök hozzád gyönyörködni, szerintem nem kell szerénykedned igencsak profi vagy. De a lényeg az, hogy élvezed az alkotást is és a blogolást is:) Csak folytasd így tovább a magad és a mi örömünkre egyaránt:)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Trollanyu, úgy szeretem, mikor idelátogatsz, mindig egy löket önbizalmat adsz. :-)

      Törlés
  14. De jó! Boldogságos 1. blog születésnapot kívánok Neked! :) Én még a mai napig is úgy vagyok a bloggal, hogy nem csak receptek gyűjteménye, hanem tényleg jó visszanézni a fejlődést meg a szép emlékeket is! Örülök, hogy olvashatlak ;)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm Panna, hát igen, most nagyokat mosolyogtam. :-)

      Törlés
  15. Nagyon boldog szülinapot kívánok a blogodnak!!! Örömmel jövök akkor is, ha torta van, akkor is, ha bonbon és akkor is, ha valami egészen más! Tudom mit érzel, és remélem még jó sokáig érzed majd! Jövök ezután is, Te pedig hozd a finomságaid, vagy akármit amibe belevágsz!! :))

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Barbi, igyekszem sok csokit hozni (csak a te kedvedért). :-)

      Törlés
  16. Nekem tegnap volt 1 éves a blogom, bár csak most találtam ide, szívből kívánok Boldog blogszülinapot és további klassz recepteket!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönöm és Neked is! :-) Megnéztelek, nagyon szép a blogod, gyorsan fel is iratkoztam. :-)

      Törlés
  17. Még jóóóóóóóóóóóóóó sokat neki!:))

    VálaszTörlés
  18. Nagyon-nagyon boldogságos blogszülinapot kívánok, ha egy picit meg is késve, de annál nagyobb szeretettel! Szeretném ezt a kedves és profi Katucikonyhát még nagyon sokáig olvasni! :-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. De aranyos vagy, nagyon jól esett a köszöntésed, köszönöm! :-)

      Törlés

Megjegyzés küldése

Népszerű bejegyzések