2011. szeptember 4., vasárnap

Kőrözött paradicsompaprikában VKF


Kőrözött, a bolti massza helyett. Az egyik legegyszerűbb kenyérrevaló, nehogy megvegyük készen. Nekem alap, hogy paradicsompaprikába töltve eszem, a gyerekkorom sok kedves balatoni és otthoni, szomszédolós emléke jut róla eszembe.

Hozzávalók:

250 g túró
150 g tejföl
2 ek. mascarpone
1/2 ek. pirosarany
1-2 szál felkarikázott újhagyma
1 kápia paprika pirinyó darabkákra vágva (nálam zöld)

paradicsompaprika

Simára keverjük a tejfölt, a túrót , a krémsajtot, a sót és a pirosaranyat. Hozzáadjuk a zöldségeket, beletöltjük a paprikákba, szeleteljük és már ehetjük is valami friss kenyérfélével.

3 megjegyzés:

  1. Bírom, hogy mindenki másként csinálja :)) Szép színes a képed :)))

    VálaszTörlés
  2. Tetszik. Tökéletes vacsora lenne, jó ötletet adtál. :)))

    VálaszTörlés